Dip de habas con palta

Dip de habas con palta

5.0 1 ocena
Przygotowanie 3 min
Czas całkowity 5 min
600 g

Składniki

  • 300 g de habas frescas cocidas, peladas y algo más para decorar
  • 120 g de palta madura
  • 1 cucharada de aceite de sésamo
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 5 g de hojas de cilantro fresco
  • 70 g de yogur griego
  • 35 g de jugo de limón
  • 45 g de aceite de oliva y algo más para decorar
  • ½ cucharadita de piel de limón rallado
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ g de semillas de sésamo

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 1057.8 kcal / 4425.7 kJ
Białko 33.2 g
Tłuszcz 79.1 g
Węglowodany 76.7 g
Błonnik 33.1 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Sód 2442.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...