Sommerpasta toppet med popcorn og krydderurter

Sommerpasta toppet med popcorn og krydderurter

4.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner

Składniki

  • poppede popcorn
    25 g
  • persille, frisk
    ¼ bundt
  • oregano, frisk
    ¼ bundt
  • basilikum, frisk
    ¼ bundt
  • salt plus ekstra til madlavning af pasta
    ¼ tsk
  • parmesanost skåret i stykker
    60 g
  • løg halveret
    50 g
  • fed hvidløg
    1 - 2
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • hakket oksekød
    300 g
  • rød peberfrugt skåret i tern (1,5 cm)
    100 g
  • tomat skåret i tern (1,5 cm)
    300 g
  • peber, stødt
    ½ tsk
  • aubergine skåret i tern (1 cm)
    150 g
  • vand plus ekstra til madlavning af pasta
    160 g
  • tomatpure
    40 g
  • oksebouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • spaghettini
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1108 mg
Białko 31 g
Kalorie 2815 kJ / 673 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie