
Urządzenia i Akcesoria
Japansk ramen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portioner
Składniki
-
svineslag snittet i toppen400 g
-
fed hvidløg3
-
japansk soya sauce60 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
vand2000 g
-
hønsebouillon (se tip)3 tsk
-
sort riseddike1 tsk
-
ingefær skåret i skiver (3 mm)2 cm
-
misopasta50 g
-
æg2
-
babyspinat, frisk100 g
-
nudler, tørret270 g
-
nori tang revet i 4 stykker1
-
majs, dåse4 spsk
-
forårsløg skåret i tynde skiver, til pynt2
-
sesamfrø ristet, til pynt2 tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
443 kcal /
1860 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1249 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen