Urządzenia i Akcesoria
Kinesiske ægnudler
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g
Składniki
-
hvedemel plus ekstra til drys240 g
-
æg2
-
vand10 g
-
natron1 tsk
-
salt½ tsk
-
hvedemel til drys
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2563 mg
Białko
37 g
Kalorie
4223 kJ /
1011 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
184 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen