蒸蛋

蒸蛋

4.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 3 顆
  • 冷水 或冷高湯
    300 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 薄鹽醬油

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 538 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 248.3 kJ / 59.4 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...