Urządzenia i Akcesoria
Pão artesanal vegano e sem glúten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
20 fatias
Składniki
-
psyllium em flocos40 g
-
água650 g
-
arroz integral450 g
-
trigo sarraceno em grãos200 g
-
fermento biológico seco10 g
-
açúcar50 g
-
vinagre de maçã20 g
-
fécula de batata200 g
-
sal15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
295.1 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
724.2 kJ /
173.1 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panetone
5 godz. 15 min
Bolo abelhinha com cobertura
Brak ocen
Doce de leite - Argentina
55 min
Pasta de amendoim
10 min
Pão de amêndoas low carb sem glúten
1 godz. 30 min
Panetone de Frutas
7 godz. 30 min
Iogurte de Castanha de Caju
12 godz. 10 min
Granola de Castanhas
50 min
Beijo de dama
Brak ocen
Suco spicy
10 min
Mini quiche de palmito e manjericão
1 godz. 25 min
Bolo de amendoim sem glúten
40 min