
Urządzenia i Akcesoria
Pão integral com passas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 fatias
Składniki
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar30 g
-
água250 g
-
fermento biológico seco10 g
-
açúcar demerara15 g
-
farinha de trigo integral mais q. b. para polvilhar250 g
-
farinha de trigo branca150 g
-
sal1 c. chá de
-
uvas passas100 g
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
175.8 kcal /
735.6 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
33.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
197 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pães
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy