Pão integral com passas

Pão integral com passas

5.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 fatias

Składniki

  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    30 g
  • água
    250 g
  • fermento biológico seco
    10 g
  • açúcar demerara
    15 g
  • farinha de trigo integral mais q. b. para polvilhar
    250 g
  • farinha de trigo branca
    150 g
  • sal
    1 c. chá de
  • uvas passas
    100 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 175.8 kcal / 735.6 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 33.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 197 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...