Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯格子薯餅
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
8 塊
Składniki
-
粉質馬鈴薯 切半1000 克
-
切達乳酪 切塊,(約5-6 公分)100 克
-
酸奶油170 克
-
新鮮黃檸檬汁1 大匙
-
新鮮細香蔥 切碎,多備一些裝飾用5 克
-
第戎芥末醬1 茶匙
-
香蒜粉 (opcjonalnie)1 茶匙
-
黑胡椒粉4 - 6 小撮
-
蛋1 顆
-
鹽 多備一些½ 茶匙
-
油 抹油用
-
黃檸檬 (opcjonalnie) 切角
-
乾辣椒碎片 裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
305.1 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
833 kJ /
199.1 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
23.2 g