Urządzenia i Akcesoria
松露野菇溏心蛋三明治
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
溏心蛋
-
蛋4 顆
-
水 (約700 克)
松露野菇醬
-
水30 克
-
新鮮綜合菇類 (如: 蘑菇、香菇等等)300 克
-
橄欖油20 克
-
蒜頭5 克
-
紅蔥頭 切碎15 克
-
清酒 (或白酒)25 克
-
奶油乳酪 室溫軟化150 克
-
鹽½ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油5 克
-
奶油15 克
-
黑松露醬25 克
組裝
-
麵包4 片
-
橄欖油
-
芝麻葉
-
綜合嫩葉沙拉
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
729.2 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
1689.2 kJ /
403.7 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan