Urządzenia i Akcesoria
Milchreis mit Rhabarber
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Milch1000 g
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Milchreis220 g
-
300 g roter TraubensaftKirschsaft300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Speisestärke25 g
-
Rhabarber geschält, in Rauten (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
87 mg
Białko
7 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pudding
15 min
Glutenfreie Schoko-Cookies
1 godz. 35 min
Cremiger Hirsenachtisch
40 min
Schokoladenpudding
15 min
Vanillepudding
15 min
Nusspfannkuchen mit Kirschkompott
40 min
Fettuccine mit Möhren-Ingwer-Sauce, Walnüssen und Ziegenkäse
35 min
Sahne-Grießpudding
20 min
Mitternachtssuppe mit Lachs
45 min
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 min
Schneller Grießpudding mit heißen Kirschen
25 min
Der Milchreis
45 min