Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 265 g chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de sucre
- 240 g beurre non salé, coupé en morceaux
- 65 g farine tout usage
- 1 ½ pincée sel
- 4 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de pommes de terre (TM6)
1 godz. 10 min
Purée mousseline
40 min
Fondant au chocolat
40 min
Sablés à la crème au citron
1 godz. 30 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Gâteau aux pommes
1h
Sauce béchamel
15 Min
Purée de pommes de terre classique
50 min
Pancake au sirop d'érable (USA)
30 min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Gâteau moelleux au chocolat
40 min
Chantilly
5min