Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
808 mg
Białko
13 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Ginger Pork
25 min
Chicken adobo
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min