Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g d'oignons rissolés, déshydratés
-
180
g de sucre
lub 180 g de sucre de canne complet -
120
g de sel
lub 120 g de gros sel - 50 g d'ail en poudre
- 1 c. à café de poivre noir, moulu
- 1 c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 90 g de paprika, fort
- 90 g de paprika doux
- 2 c. à café de paprika fumé, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 14.6 g
- Sód
- 9389 mg
Alternatywne przepisy
Sirop chai
35 Min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Sirop au gingembre et au citron
55min
Crème glacée aux fruits
5 min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 min
Yogourt nature
12h
Expérience culinaire
2h
Salade au cervelas et fromage
25 min
Nectar de framboises
10 min
Salade de crudités
10 min
Vin chaud
20 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min