Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 1 échalote
- 150 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 4 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 492.9 mg
Alternatywne przepisy
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30 min
Bagel en 3 ingrédients
35 min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Lasagne chèvre et courgette
1 godz.
Cristallisation du chocolat
15min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25min
Miniröstis de pommes de terre
30 min
ATELIER menu 1
1 godz.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Frozen spritz
10min