Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de avellana
- 85 g de mantequilla
- 110 g de azúcar
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 180 g de harina de trigo
- garbanzo blanco, seco, para pre-hornear
- 180 g de chocolate amargo
- 170 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 yemas de huevo
- 8 peras, Se retira el tallo y se recortan los extremos. Recortado para que quepa por el alimentador
- Wartości odżywcze
- na 14 porciones
- Kalorie
- 19206.9 kJ / 4590.6 kcal
- Białko
- 59.9 g
- Węglowodany
- 568.3 g
- Tłuszcz
- 245.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 134 g
- Błonnik
- 73.6 g
- Sód
- 217.1 mg