Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g sfecle roșii, crude, mici, descojite (vezi recomandare)
- 250 g dovlecei, tăiați în bucăți (5 cm lungime)
- 250 g mozzarella, proaspătă, scursă (greutate netă)
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- sare de mare
- piper negru proaspăt măcinat
- frunze de busuioc proaspăt, rupte
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatină cremoasă cu fructe
7 Std. 30 Min
Humus de vară
35min
Brioșe cu granola cu ciocolată
30min
Sparanghel cu sos Romesco
30min
Dovleac copt și tocăniță de vită
3u.
Pinot Freezio - Slushies cu ananas și vin alb
Brak ocen
Schiacciata
2h
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1h 5 min
Gnocchi cu ricotta
2h
Gin tonic cu portocale roșii și rozmarin
Brak ocen
Dou sha bao (chifle cu pastă de fasole roșie)
Brak ocen
Salată de varză de Bruxelles, cu merișoare și migdale
50min