Urządzenia i Akcesoria
糟大头虾
Przygotowanie 6 godz.
Czas całkowity 6 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
新鲜的虾 选用大头虾,剪去须500 - 600 克
-
水1000 克
-
葱 打结2 根
-
姜 切片10 克
-
花椒½ 茶匙
-
花雕酒50 克
-
矿泉水 冲洗用适量
-
香糟卤500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1001.7 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
1096.9 kJ /
262.2 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny