Pizza sin gluten en sartén

Pizza sin gluten en sartén

4.0 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 80 g de garbanzos secos
  • 2 huevos (L)
  • 20 g de leche
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 40 g de salsa de tomate
  • 60 g de dados de beicon (consultar lista FACE)
  • 50 g de champiñones laminados en conserva
  • 40 g de queso cheddar rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 254 kcal / 1063 kJ
Białko 14.52 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...