Urządzenia i Akcesoria
豆腐炒什錦
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
新鮮竹筍 切塊60 克
-
乾香菇 泡水、對半切7 - 8 朵
-
新鮮黑木耳 洗淨切塊,川燙備用60 克
-
橄欖油2 大匙
-
紅蘿蔔 切絲60 克
-
板豆腐 (約400克),壓乾水份,切碎1 塊
-
豌豆莢 切段10 克
-
黑麻油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白芝麻1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.965 g
Kalorie
934 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
16.135 g
Błonnik
2.638 g
Węglowodany
10.763 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan