Urządzenia i Akcesoria
義式沙巴翁綠蘆筍佐鮭魚卵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
綠蘆筍250 克
-
水500 克
-
蛋黃4 顆
-
奶油40 克
-
不甜白酒100 克
-
鹽1 小撮
-
鮭魚卵70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.3 g
Kalorie
907 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan