Brot-Leberkäse-Auflauf

Brot-Leberkäse-Auflauf

3.8 367 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • altbackene Brötchen (200 g), in Würfeln (4 cm)
    4
  • Milch
    400 g
  • Butter zum Einfetten
  • Emmentaler in Stücken
    200 g
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Eier
    5
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Leberkäse in Würfeln (1 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 661 kcal / 2764 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...