Svampe- og grønkålsrisotto

Svampe- og grønkålsrisotto

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portioner

Składniki

  • cheddar skåret i stykker
    40 g
  • grønkål
    2 stilke
  • løg, brune
    ½
  • fed hvidløg
    2
  • smør
    20 g
  • ris, brune
    130 g
  • grøntsagsbouillon
    1 terning
  • vand
    500 g
  • champignoner, friske skåret i skiver
    180 g
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 203 mg
Białko 19 g
Kalorie 2056 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie