Urządzenia i Akcesoria
Galetteruller med laks
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
Boghvedepandekager
-
boghvedemel200 g
-
mælk150 g
-
havsalt1 tsk
-
vand300 g
-
smør til stegning20 - 40 g
-
smør til stegning
Servering
-
creme fraiche 38 %180 g
-
citronsaft30 g
-
purløg, frisk skåret i længder (2 cm)30 g
-
havsalt eller efter smag2 knivspidser
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
røget laks skåret i strimler (3 cm lange)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1382 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pandekager
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen