Spring Rolls de frango e molho Buffalo

Spring Rolls de frango e molho Buffalo

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses

Składniki

  • peito de frango cortado em cubos (5 cm aprox.), seco com papel absorvente
    400 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • paprika
    1 c. chá de
  • azeite
    1 c. sopa de
  • queijo mozarela
    100 g
  • queijo azul
    100 g
  • manteiga
    80 g
  • molho picante de malagueta vermelha
    20 g
  • mel
    40 g
  • molho inglês
    2 c. chá de
  • cebola em pó
    1 c. chá de
  • alho em pó
    1 c. chá de
  • Água morna q.b. p/ hidratar
  • papel de arroz redondo (20 cm Ø aprox.) ou quadrado (20x20 cm aprox.)
    5 folhas de
  • Óleo q.b. p/ fritar
  • Salada mista q.b. p/ servir

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 789.5 kcal / 3303.3 kJ
Białko 36.2 g
Tłuszcz 56.7 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Sód 2075.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...