Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
- 300 g oignon rouge, coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
- 450 g eau
- 1 ½ c. à café sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1534.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fond de légumes
45min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2hod.
Muffins au citron et au pavot sans gluten
1 Std. 20 Min
Assaisonnement pour fajitas
5min
L'aventure Vorwerk
5min
Mélange d'épices à steak de Montréal
5min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Boisson detox (ventre plat) (TM5/6 Metric)
25min
Smoothie matinale de matcha et bleuets
5min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min
Beurre de graines de citrouille
35min