Oignons fermentés (avec Cutter)
TM6

Oignons fermentés (avec Cutter)

(Brak ocen)

Składniki

Oignons fermentés (au moins deux jours avant)

  • 300 g oignon rouge, coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
  • 450 g eau
  • 1 ½ c. à café sel

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1362.4 kJ / 325.6 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
4.8 g
Sód
1534.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy