Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
- 300 g oignon rouge, coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
- 450 g eau
- 1 ½ c. à café sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1534.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mai Tai
Brak ocen
Saumon épicé à la cubaine avec salsa aux tomates et à l'avocat
30 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2 godz.
Mini Frittatas
35min
Salade de champignons crus (TM6)
25 min
Cupcakes Red Velvet végans
4h
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Téquila sour (Métrique)
10 min
Poitrines de poulet gratinées nappées de salsa au chipotle (Ben) Métrique
1h
Jus à la salade
Brak ocen
Farine tout-usage sans gluten
5 Min
Pain banique
Brak ocen