肉酱杏鲍菇丝

肉酱杏鲍菇丝

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 杏鲍菇 选择能放入进料口宽度的
    500 克
  • 洋葱
    30 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 10 克
  • 猪肉肉糜
    100 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    2 - 3 克
  • 蚝油
    5 克
  • 料酒
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 69 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 345.2 kJ / 82.5 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...