肉糜萝卜丝饼
TM6

肉糜萝卜丝饼

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
  • 2 茶匙 盐 ,腌制用
  • 200 克 猪肉肉糜
  • 2 支 葱 ,切葱花
  • 10 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 适量 油 ,煎制用

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
602.4 kJ / 144 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
4.7 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1.4 g
Sód
318.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy