肉糜萝卜丝饼

肉糜萝卜丝饼

4.3 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 片

Składniki

  • 白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度
    500 克
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 切葱花
    2 支
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 煎制用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 318.8 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 602.4 kJ / 144 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...