Urządzenia i Akcesoria
肉糜萝卜丝饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 片
Składniki
-
白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
盐 腌制用2 茶匙
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切葱花2 支
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
318.8 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
602.4 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Przepisów
Chiny
Chiny