Urządzenia i Akcesoria
烤三文鱼配节瓜片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
绿节瓜 选择细长条,直径约5厘米800 克
-
柠檬 ,一切二,半个切片备用1 个
-
去皮三文鱼鱼排 每块约150-200克4 片
-
精制盐½ 茶匙
-
新鲜欧芹 切段,保留叶子装饰用20 克
-
蒜头4 瓣
-
油浸番茄干 ,沥干的100 克
-
卡宴红辣椒粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
水500 克
-
欧芹叶 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
469.7 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 Przepisów
Chiny
Chiny