Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
蒸煮
-
去殼蝦仁160 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水400 克
-
蛋4 顆
-
綠花椰菜,切小朵150 克
組裝
-
日式美乃滋65 克
-
煉乳25 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
全麥吐司,切片 去邊8 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1161.1 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1675.6 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
咖啡廳在你家
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan