Urządzenia i Akcesoria
Sushi burrito
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 stykker
Składniki
-
rødløg halverede50 g
-
gulerødder100 g
-
agurker200 g
-
avokado1
-
vand1000 g
-
sushiris250 g
-
eddike4 spsk
-
sukker2 tsk
-
salt1 ½ tsk
-
røget laks100 g
-
flødeost50 g
-
mayonnaise100 g
-
20 g chilisauce, rødsriracha chilisauce (opcjonalnie)20 g
-
tun, dåse, i olie eller vand drænet100 g
-
peber, stødt2 knivspidser
-
tangplader4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
1334 mg
Białko
17 g
Kalorie
2585 kJ /
618 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kulinarisk kaos
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen