Svampesuppe med vilde ris

Svampesuppe med vilde ris

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion

Składniki

  • vilde ris
    40 gram
  • vand, varmt
  • løg i stykker
    70 gram
  • fed hvidløg
    1
  • vegetabilsk olie
    15 gram
  • champignoner, friske skåret i skiver
    100 gram
  • kogt vand, fra grøntsager
    200 gram
  • kokosmælk
    140 gram
  • oregano, tørret
    ½ tsk
  • laurbærblad, tørret (opcjonalnie)
    1
  • hvedemel
    ½ tsk
  • salt efter smag
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt efter smag
    ⅛ tsk
  • persille, frisk (opcjonalnie) til pynt
  • lime (opcjonalnie) skåret i tern
    1
  • brød til serveringen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 642 mg
Białko 9 g
Kalorie 2103 kJ / 503 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie