巧克力雪花蛋糕

巧克力雪花蛋糕

5.0 1 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
14 人份

Składniki

  • 黄油 防粘用
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 60 克
  • 自制香草糖
    5 克
  • 可可粉
    20 克
  • 1 小撮
  • 低筋面粉
    60 克
  • 泡打粉 约½茶匙
    1 - 2 克
  • 鱼胶片
    5 片
  • 白巧克力 切小块
    150 克
  • 稀奶油, 含脂量最低30%
    605 克
  • 牛奶巧克力 切小块
    170 克
  • 速溶咖啡
    20 克
  • 黑巧克力 切小块
    100 克
  • 10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 74.8 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 1655.2 kJ / 395.6 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Węglowodany 37.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...