Urządzenia i Akcesoria
巧克力雪花蛋糕
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
14 人份
Składniki
-
黄油 防粘用
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
糖60 克
-
自制香草糖5 克
-
可可粉20 克
-
盐1 小撮
-
低筋面粉60 克
-
泡打粉 约½茶匙1 - 2 克
-
鱼胶片5 片
-
白巧克力 切小块150 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%605 克
-
牛奶巧克力 切小块170 克
-
速溶咖啡20 克
-
黑巧克力 切小块100 克
-
水10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
74.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1655.2 kJ /
395.6 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜圣诞
5 Przepisów
Chiny
Chiny