鳕鱼椰子咖喱

鳕鱼椰子咖喱

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 京葱 切约3厘米段
    80 克
  • 花生油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 油咖喱
    30 克
  • 椰浆
    500 克
  • 鳕鱼排 切成约4厘米块
    600 克
  • 2 - 3 克
  • 新鲜香菜叶 切碎,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 430.5 mg
Białko 30.7 g
Kalorie 1838.8 kJ / 439.5 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 18.4 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...