sous-vide慢煮椰香风味香蕉(真空密封机版)

sous-vide慢煮椰香风味香蕉(真空密封机版)

3.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 香蕉 约2根,去皮,切3厘米段
    200 克
  • 椰浆
    3 汤匙
  • 糖粉
    2 茶匙
  • 香草豆荚 剖开,刮出香草籽
    1 支
  • 1500 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 椰子脆片 装饰用
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2.8 mg
Białko 1 g
Kalorie 299.3 kJ / 71.5 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...