Urządzenia i Akcesoria
虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz.
4 杯(玻璃杯)
Składniki
面包
-
水180 克
-
牛奶70 克
-
白砂糖30 克
-
新鲜酵母10 克
-
面粉500 克
-
特级初榨橄榄油 ,加上额外的润滑脂50 克
-
盐10 克
虾仁慕斯
-
煮熟的虾仁150 克
-
鲜榨柠檬汁5 克
-
奶油乳酪100 克
-
盐1 小撮
-
胡椒粉1 小撮
蓝莓开胃酒
-
蓝莓250 克
-
糖10 克
-
鲜榨柠檬汁10 克
-
350 克 气泡葡萄酒普罗塞克起泡葡萄酒350 克
-
冰块 按需添加适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯(玻璃杯)
Sód
1472 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
3617.3 kJ /
864.6 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
121.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
黑色专辑
10 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
香脆温泉蛋配卷心菜
Brak ocen
蔬菜玉米饼
Brak ocen
大虾沙拉
Brak ocen
手握寿司卷
Brak ocen
三文鱼鲜奶酪
10 godz. 10 min
苹果沙拉配柠檬橙汁
Brak ocen
韩式黄瓜沙拉
25 min
黄瓜胡萝卜片辣虾沙拉
30 min
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Brak ocen
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Brak ocen
烤海鲜拼盘
1 godz. 20 min
小猫咪土豆泥
50 min