虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒

虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒

4.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz.
4 杯(玻璃杯)

Składniki

面包
  • 180 克
  • 牛奶
    70 克
  • 白砂糖
    30 克
  • 新鲜酵母
    10 克
  • 面粉
    500 克
  • 特级初榨橄榄油 ,加上额外的润滑脂
    50 克
  • 10 克
虾仁慕斯
  • 煮熟的虾仁
    150 克
  • 鲜榨柠檬汁
    5 克
  • 奶油乳酪
    100 克
  • 1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
蓝莓开胃酒
  • 蓝莓
    250 克
  • 10 克
  • 鲜榨柠檬汁
    10 克
  • 普罗塞克起泡葡萄酒
    350 克
    350 克 气泡葡萄酒
  • 冰块 按需添加
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 杯(玻璃杯)

Sód 1472 mg
Białko 25.1 g
Kalorie 3617.3 kJ / 864.6 kcal
Tłuszcz 23.8 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 121.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie