Urządzenia i Akcesoria
香脆温泉蛋配卷心菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
面包糠150 克
-
水1000 克
-
鸡蛋(约53-63克) 室温6 颗
-
油 煎炸用
-
卷心菜 切碎200 克
-
照烧酱 芝麻,调味用6 汤匙
-
新鲜红辣椒 薄片,装饰用1 支
-
新鲜香菜 切碎,装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
蔬菜玉米饼
Brak ocen
大虾沙拉
Brak ocen
手握寿司卷
Brak ocen
三文鱼鲜奶酪
10 godz. 10 min
苹果沙拉配柠檬橙汁
Brak ocen
韩式黄瓜沙拉
25 min
黄瓜胡萝卜片辣虾沙拉
30 min
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Brak ocen
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Brak ocen
虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒
5 godz.
烤海鲜拼盘
1 godz. 20 min
小猫咪土豆泥
50 min