Urządzenia i Akcesoria
鸡蛋培根土豆篮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
土豆 去皮,切成能放入进料口的长度250 - 300 克
-
红葱头 一切二60 克
-
盐1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
-
培根丁60 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)6 颗
-
新鲜细香葱 切碎的适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
175.5 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
649 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
健康小食
5 Przepisów
Chiny
Chiny