Urządzenia i Akcesoria
手握寿司卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 块(pc)
Składniki
寿司饭
-
白醋 或米醋50 克
-
白砂糖15 克
-
盐2 茶匙
-
水1000 克
-
大米300 克
卷寿司
-
海苔片 20x10厘米10 张
-
100 克 新鲜金枪鱼, ,切成条状煮熟的虾仁 或可生食的虾,对半切开20 只
-
综合蔬菜 切成条(胡萝卜、黄瓜、鳄梨等)适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
538.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
519.4 kJ /
124.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny