Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g boabe de alac, decorticat
- 10 g ulei de măsline
- 800 g apă clocotită
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 200 g ardei grași roșii, curățați de semințe, tăiați în bucăți (5 cm)
- 200 g castraveți, tăiați în bucăți
- 2 cepe roșii, tăiate sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 30 g oțet balsamic
- 10 g oțet de vin roșu
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură muștar de Dijon
- 2 lingurițe zahăr brun deschis
- 1 linguriță sare de mare
- 3 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1364 kJ / 324 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Crochete de morcovi
Brak ocen
Salată mediteraneană caldă, cu cușcuș
30 min
Punch Sangria cu ghimbir
Brak ocen
Sufle de zmeură
Brak ocen
Iaurt congelat cu pepene și chia
Brak ocen
Monstruleți copți din piure de cartofi
2 Std. 5 Min
Melci cu cartofi și brânză Taleggio
1h 10min
Falafel copt, cu sos Tahini Jalapeño
50 Min
Chifle-purceluși
2 Std.
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1 Std. 5 Min
Cornulețe fragede
1 Std.