Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 5 g de agar-agar, en polvo
-
30
g de azúcar morena oscura, suave
lub 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, cortada en rebanadas finas de 2-3 mm
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida (10% de grasa)
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de azúcar de vainilla
- 1 cdita de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 29.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de Guayaba con jamaica
15min
Agua de pepino con limón y chía
25min
Chile en nogada vegetariano
25min
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Nieve de sandía y jamaica
5h
Gelato de mamey
35min
Yogur con compota de fresas e higos
13 Std.
Agua de Horchata
10min
Gelatina de mango
15min
Digestivo
10min
Pay de limón con galletas
12 godz.
Atole de guayaba
40min