Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 5 g de agar-agar, en polvo
-
30
g de azúcar morena oscura, suave
lub 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, cortada en rebanadas finas de 2-3 mm
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida (10% de grasa)
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de azúcar de vainilla
- 1 cdita de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 29.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4h 30min
Jaleas potenciadoras de la belleza
1sa
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Chiles en nogada
1 godz. 30 min
Tostadas de queso Cottage
Brak ocen
Aguacate relleno de huevo de codorniz con ensalada
30 Min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1sa
Pastel de crepas con salmón marinado
1 Std. 10 Min
Espumoso de jamaica
25 min
Limpieza de resplandor TM6
10 Min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1sa
Bowl de atún y aguacate
50 dk