Urządzenia i Akcesoria
Hawaiiansk Poke Bowl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
forårsløg skåret i mindre stykker (3 cm)40 g
-
ingefær skrællet, skåret i mindre stykker (2 mm)1 cm
-
honning40 g
-
soyasauce30 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk40 g
-
riseddike30 g
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
vand1200 g
-
salt½ teske
-
ris, basmati (hvid eller brun)200 g
-
edamamebønner, friske100 g
-
fersk laksefilet, uden skind skåret i tern (2-3 cm)200 g
-
tun, frisk skåret i tern (2-3 cm)200 g
-
mango, moden skåret i tern (2-3 cm)1
-
wakame tang gennemblødt i varmt vand i 10 minutter, drænet50 g
-
wasabi pasta, færdiglavet (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
852 mg
Białko
31 g
Kalorie
2700 kJ /
645 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen