Tikka-laks med dampede ris.

Tikka-laks med dampede ris.

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • vand til dampning
    1000 g
  • ris, basmati
    280 g
  • havsalt
    1 tsk
  • grønne bønner, friske
    280 g
  • vegetabilsk olie til smøring
    1 tsk
  • laksefileter, friske, med eller uden skind ca. 1,5 cm tyk (500 g)
    4
  • tikka karry pasta
    8 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 2427 kJ / 580 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie