Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cupcakes
- 170 g sugar
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 70 g peanut butter
- 2 large eggs
- 1 tsp vanilla paste
- 225 g cake and pastry flour
- 1 ½ tsp baking powder
- ¼ tsp salt
- 255 g whole milk
- 185 g chocolate chips
Royal Icing
- 200 g sugar
- 1 egg white, from a large egg
- 4 - 5 drops lemon juice
Frosting
- 170 g unsalted butter, room temperature
- 315 g icing sugar
- 60 g cocoa powder (all types)
- 115 g heavy whipping cream, 30-40% fat
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 1 ½ tsp food colouring, gel, black (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1305.2 kJ / 312 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 71.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Culinary Demo 2 (Sensor)
Brak ocen
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2sa 5 dk
Apple Tart (TM5)
1u.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3sa
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
4 Std. 40 Min
White Chocolate Cheesecake Stuffed Strawberries
20 Min
Arseeyah
50 Min
Oat and Cashew Pasties
2sa 30 dk
Raspberry and Coconut Cake
1 Std. 50 Min
Strawberry mojito
10min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10min