Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Upside Down Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Topping
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter diced, room temperature115 g
-
canned pineapple in juice, plus 140 g juice6 - 7 slices
Batter
-
icing sugar170 g
-
unsalted butter diced, room temperature170 g
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour240 g
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
108.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone
34 godz. 25 min
Steamed Banana Muffins
30 min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Lemon Shortbread Cookies
1 godz. 45 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Meringue Christmas Trees
3 godz. 40 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Energy bars with cereals and dried fruit
2 godz. 30 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 godz.
Christmas Punch
20 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min