Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de farine
lub 540 g de farine d'épeautre claire - 260 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 40 g d'huile végétale
- 1 pincée de sucre
- 10 g de sel
- farine pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4464 kJ / 1066 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 181.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 11.9 g
Alternatywne przepisy
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Sirop chai
35min
Poulet stroganov
50min
Pain vaudois à la croix
13 Std. 30 Min
Crème glacée aux fruits
5min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40 min
Expérience culinaire
2h
Chou frisé à la crème et spätzlis
35min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min
Focaccia aux tomates
40 min