Urządzenia i Akcesoria
Pomana porcului
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
190 g
Składniki
-
ulei de măsline20 g
-
cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă1
-
carne de porc fără os tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)250 g
-
sare2 - 3 prize
-
piper negru măcinat2 - 3 prize
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 190 g
Sód
549.8 mg
Białko
58 g
Kalorie
1844.1 kJ /
439.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gătește românește
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Paste fierte
20 min
Chifteluțe cu sos de roșii
1 godz. 10 min
Supă de pui
25 min
Sandvișuri clasice cu ouă și creson
35 min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 min
Salată cu carne de pui și avocado
30 min
Ciocolată jamaicană cu spumă de lapte
10 min
Brânză proaspătă de vaci
15 godz. 20 min
Pulpă de vită cu salată de cartofi
45 min
Pico de Gallo
5 min
Fasole cu șorici
1 godz. 45 min
Spumă de cafea
15 min