Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă
- 250 g carne de porc fără os, tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)
- 2 - 3 prize sare
- 2 - 3 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 190 g
- Kalorie
- 1844.1 kJ / 439.1 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 549.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cu tăieței
1hod. 30min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Chipsuri coapte, din legume
1h 45min
Mămăligă tradițională
1 Std.
Mojito cu mure
1h 45min
Clătite din hrișcă
30 min
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
35 min
Salată de cartofi, bacon și ceapă verde
1h 5 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Budincă de griș
15min
Paste cu Ragout de legume
45 min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.