Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galletas trituradas
- 200 g de soletas
Salsa de frutos rojos
-
250
g de fresas
lub 250 g de fresas congeladas -
250
g de frambuesas
lub 250 g de frambuesas congeladas - 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de azúcar
- 200 g de chamapagne
- 1 ½ cditas agar-agar
Crema
- 50 g de azúcar
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 300 g de mascarpone
Montaje
-
200
g frambuesas, para adornar
lub 200 g de cereza en almíbar, para adornar - 20 g de hojas de menta frescas, para adornar
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 95.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Crema de camote con hojuelas de camote
40min
Natilla de mango
1h 10min
Crema fría de aguacate
5 Min
Sopa de elote
35min
Tarta de frutas arcoíris
1h 40min
Barritas de cheesecake con camote
2u.
Tronco del bosque encantado
2h 30min
Volcán de chocolate
20min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Gelatina de Tequila
1h 30 min
Tartas de nuez
1u.