Torsk i kokoskarry

Torsk i kokoskarry

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner

Składniki

  • fed hvidløg
    1
  • porrer skåret i stykker (3 cm)
    80 g
  • jordnøddeolie
    20 g
  • gul karrypasta
    30 g
  • kokosmælk
    500 g
  • salt
    ½ tsk
  • torskefilet skåret i stykker (4 cm)
    600 g
  • korianderblade, friske groft hakket, til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portioner

Sód 1722 mg
Białko 123 g
Kalorie 7355 kJ / 1758 kcal
Tłuszcz 97 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 74 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie