焦糖洋葱酱

焦糖洋葱酱

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
1 罐

Składniki

  • 橄榄油
    25 克
  • 紫洋葱 切块
    500 克
  • 新鲜红辣椒 切段
    ½ - 1 支
  • 黄糖
    200 克
  • 1 茶匙
  • 红酒醋
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 5 g
Kalorie 5086 kJ / 1215 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 221 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...