Urządzenia i Akcesoria
薑汁番茄
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
二砂糖50 克
-
薑 去皮10 克
-
醬油膏50 克
-
¼ 茶匙 梅粉甘草粉 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
水2 茶匙
-
番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊2 - 3 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
690.9 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
306.5 kJ /
73.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
消暑聖品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan