薑汁番茄

薑汁番茄

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 二砂糖
    50 克
  • 去皮
    10 克
  • 醬油膏
    50 克
  • 甘草粉 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
    ¼ 茶匙 梅粉
  • 2 茶匙
  • 番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊
    2 - 3 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 690.9 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 306.5 kJ / 73.3 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...